Temat: ogłoszenie ppp; b. pilne!!!!
Na jakim druku ogłasza sie w BZP postępowanie zwiazane z wyborem partnera publiczno-prawnego???pilne!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Ogłoszenia → ogłoszenie ppp; b. pilne!!!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na jakim druku ogłasza sie w BZP postępowanie zwiazane z wyborem partnera publiczno-prawnego???pilne!!!
traktować jak normalne postępowanie o zam, publ.???????
Wybór partnera prywatnego:
1. Jeżeli wynagrodzeniem partnera prywatnego jest prawo do pobierania pożytków z przedmiotu partnerstwa publiczno-prywatnego, albo przede wszystkim to prawo wraz z zapłatą sumy pieniężnej, wyboru partnera prywatnego dokonuje się stosując przepisy ustawy z dnia 9 stycznia 2009 r. o koncesjach na roboty budowlane lub usługi (Dz. U. Nr 19, poz. 101), z uwzględnieniem przepisów niniejszej ustawy.
2. W przypadkach innych niż określone w ust. 1, wyboru partnera prywatnego dokonuje się stosując przepisy ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2007 r. Nr 223, poz. 1655 oraz z 2008 r. Nr 171, poz. 1058, Nr 220, poz. 1420 i Nr 227, poz. 1505), z uwzględnieniem przepisów niniejszej ustawy.
Która z ww. opcji wchodzi w grę?
to już wiem. DSruga opcja. Wiem, że musze w BZP (bo poniżej progów) . Chyba traktwać, jak normalne zam. Tylko co z trybem - Dialog konkurencyjny, a może WR???
temat wrzucony wczoraj przez zainteresowanego, a dzisiaj musimy ogłosić!!!!!!!! Nie wiem nawet jakimi dysponuje dokuymentami. Rany !!!!!!!!!
to już wiem.
Ala ja nie wiedziałem... Traktujesz to jak normalne zamówienie z uwględnieniem przepisów ustawy o PPP.
Dzięki
Pozdrawiam
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Ogłoszenia → ogłoszenie ppp; b. pilne!!!!
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc