Temat: Ogłoszenie o udzielniu zamówienia - pilne
Mam pytanie, gdyż do zamówienia udzielonego rok temu 20 .08.2009r., zapomniałam wysłać ogłoszenia o udzieleniu zamówienia, czy wysłać teraz - czy lepiej nie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → Ogłoszenie o udzielniu zamówienia - pilne
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam pytanie, gdyż do zamówienia udzielonego rok temu 20 .08.2009r., zapomniałam wysłać ogłoszenia o udzieleniu zamówienia, czy wysłać teraz - czy lepiej nie?
Wysłać.
Koniecznie wysłać.
jak najbardziej wysłać.
Boję się, tylko czy czasem nie zwrócę przez to uwagi na to zaniechanie, gryz to jest rok czasu spóźnienia. A w ogóle to jest jakaś sankcją za nie dopełnienie tego obowiązku?
Jak wyślesz nie grozi, jedynie pogrożenie paluszkiem że za późno.
Zawsze ktoś może się "przyczepić", lecz zdecydowanie poważniejszy powód do tego będzie miał jeżeli w ogóle nie zamieścisz tego ogłoszenia, niż jak zamieścisz je z nawet rocznym opóźnieniem.
wysłać jak najbardziej. wątpię, żeby ktoś śledził portal i szukał tych co zamieszczają za późno ogłoszenia. chyba tylko jakiś fanatyk. a jak nie wyślesz i wpadnie do ciebie kontrola z RIO to dopiero wtedy może być maniana. a tak najwyżej zarzuci, że nie zrobiłaś tego niezwłocznie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → Ogłoszenie o udzielniu zamówienia - pilne
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc