Temat: żądam kosztorysu m. uproszczoną, a dają mi szczegółowy
Prosiłam o kosztorys metodą uproszczoną. Otrzymałam metodą szczegółową. Jak powinnam zareagowac?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → żądam kosztorysu m. uproszczoną, a dają mi szczegółowy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Prosiłam o kosztorys metodą uproszczoną. Otrzymałam metodą szczegółową. Jak powinnam zareagowac?
Masz więcej niż żądałaś - więc rekacja może byc tylko jedna.
Brać - bez uwag - tak?
Ale nam jest wygodnierj sprawdzać i mieć konkretne dane co do cen jednostkowych z uproszczonego. Kazać im to uzupełniaćc/ . W umowie mamy się rozliczać obmiarowo w/g cen jednostkowych.
My chcemy mieć uproszczony koniecznie
Jeżeli na podstawie k. metodą szczegółową nie jesteście w stanie osiągnąć celu dla jakiego żądaliście k. metodą uproszczoną - to pozostaje odrzucenie oferty. Jak widać reakcji może być więcej... życie pisze różne scenariusze, a wykonawcy kosztorysy...
No tak lecz z kosztorysu szczegółowego wyczyta się znacznie więcej, a najlepiej nie pisać jaki ma być kosztorys ja zostawiam dowolność Wykonawcy.
Ok, dziękuję . Zostawiamy tak, jak jest.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → żądam kosztorysu m. uproszczoną, a dają mi szczegółowy
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc