Temat: termin na odpowiedzi na pytania
Jeżeli termin otwarcia ofert, w PN poniżej progów upływa 25.08. to czy osttnim dniem na odpowiedź jest 23.08?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → termin na odpowiedzi na pytania
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeżeli termin otwarcia ofert, w PN poniżej progów upływa 25.08. to czy osttnim dniem na odpowiedź jest 23.08?
Ponawiam pytanie. Mamy skomplikowaną kwestię, gdzie wypowiedzieć musi się projektant, oczywiście trochę mu się schodzi, więc czas mija i za chwilę może być za późno, żeby odpowiedzieć. Co się dzieje jeżeli zamawiajacy nie odpowie w terminie - czy są jakieś sankcje w PN poniżej progów?
A co jeżeli zamawiajacy nie odpowie w terminie, czy przedłużenie terminu składania ofert to dobry pomysł?
moim zdaniem termin upływa 23.08 - a przedłużyć to Marcel miałeś na myśli termin składania ofert?
co się stanie jak Z. nie odpowie w terminie - nic, zostanie naruszona ustawa
ja umieściłabym na stronie informacje (już teraz) że w związku z pytaniem W. do siwz zostaną wprowadzone zmiany dot. dok.proj. niezwłocznie po uzyskaniu odp. od projektanta
a pomóżcie i mi bo pierwszy raz mi sie to zdarza, przetarg ogłoszony 11.08.2010 termin składania 26.08.2010 zapytanie wpływa 19.08.2010, przetarg nieograniczony poniżej progów, moim zdaniem nie musze odp ale jakie jest wasze zdanie?
Marcel możesz mi wytłumaczyć dlaczego?
ponieważ połowa z 15 dni mija 8 dnia więc do końca 8 dnia jest w terminie - czyli do k. dnia 19.08
a co do tematu KARI to:
otwarcie 25.08 - i liczymy od tyłu:
pierwszy dzień to 24.08 drugi to 23.08
no i tyle
ok dzięki za odp.
Gdzieś utraciły się moje wcześniejsze posty, lecz zgadzam się z danung jeżeli chodzi o termin 23.08, cały czas chodził mi termin składania ofert 24.08
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → termin na odpowiedzi na pytania
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc