Temat: Przedmiot zamówienia
Przetarg na roboty budwolane powyżesz 60 000 euro. BZP i cła procedura z tym zwiazana! Zgodnie z atr 31.1 opisuję pzedmiot zamóienia za pomoca dokumantcji projektowej oraz specyfikacji technicznej. Wszystko było by okej tyle ze dokumentcje mam w 200 plikach PDF* łacznie około 1300 stron - bez mozliwości edycji i nie moze jej ząłczyć i udostepnic na swojej stronie internetowej !!!
Posiadam możliwosci techniczne do załaczenie tylko trzech pliów ( myslełem o po: 1) kosztorysach , 2) spec tech. i 3) dokumentacji projektowej) . Mogłbym tak zrobic gdybym posiadał dokumentacje w jednym pliku- niestety tak nie jest i nic na to nie poradze:/.
Pytanie jest innego typu a mianowicie czy mozna np zamieścić tylko specyfikację techniczą i po myśliniku nazwać ja - opis Przedmiotu zamówienia!!?
Zwykle tak robiłem ale po ostatnim konsulatcjach na ktorych usluszłyszałem ze dokumentacja projektowa ma byc załacznikiem do SIWZ opisującym przemiot zamowienia jestem pełen wątpliwości!!
ALe mogłbym zinterpretowac 31.1 za "za pomocą ...." nie oznacza ze dokumentacja jest cześcia SIWZ , słuzy tylko opisowi przemiot zamówienia. JAk myslicie??