1

Temat: przetarg nieograniczony(wartość 20 000 euro),gdzie umieścić ogłoszenie

Mam ogłosić przetarg na wartość około 20 000 euro,ogłoszę go na swojej stronie internetowej,ale wiem że muszę go ogłosić na portalu Urzędu Zamówień Publicznych,jaki jest tam adres?.Czy jest to trudna procedura? Proszę o pomoc

2

Odp: przetarg nieograniczony(wartość 20 000 euro),gdzie umieścić ogłoszenie

art. 4a ust. 2 Pzp obliguje Cię do zamieszczenia ogłoszenia o wzszczęciu postepowania oraz o zawarciu umowy na stronach portalu internetowego UZP.

Procedura jest prosta.

Jeśli nie masz jerszcze linku do strony portalu to najwygodniej będzie, jeśli w wyszukiwarkę np. "google" wpiszesz "UZP". powinnaś otrzymać dostęp do strony Urządu. Następnie przejdź na Portal (z lewej strony na pasku), lub od razu w wyszukiwarkę wpisz www.portal.uzp.gov.pl
Następnie jeśli tego jeszcze nie robiłaś musisz się zarejestrować, Ty tzn. "Zamawiający", klukając "Rejestracja Wykonawców lub Zamawiających" (z lewej strony na pasku).
Wówczas dokonujesz rejestracji wpisując dane konieczne do rejestracji w odpowiednie pola.
E-mailem dostaniesz kod dostępu i gotowe.
Powtarzasz wejście na Portal i wówczas już klikasz "Ogłoszenia nowe podprogowe" (z lewewj strony na pasku powyżej Rejestracji).
Dalej to już proste.
Nie pamiętam jednak, czy wcześniej nie będziesz musiała zmienić kodu dostępo z tego co otrzymasz e-mailem na własny. O ile pamiętam to jest chyba taki wymóg.
Jest to proste i napewno sobie poradzisz.
Powodzenia

3

Odp: przetarg nieograniczony(wartość 20 000 euro),gdzie umieścić ogłoszenie

Dziękuję,mam nadzieję że sobie poradzę.Miłego dnia.