Temat: obroty na rachunku a środki na rachunku
wykonawca przedstawił zaświadczenie z banku potwierdzajace obroty na rachunku bankowym, czy w związku z powyższym mogę uznać, ze wykonawca posiada srodki na rachunku bankowym w takiej wysokości.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → obroty na rachunku a środki na rachunku
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wykonawca przedstawił zaświadczenie z banku potwierdzajace obroty na rachunku bankowym, czy w związku z powyższym mogę uznać, ze wykonawca posiada srodki na rachunku bankowym w takiej wysokości.
,,Nie spełni natomiast wymogów rozporządzenia informacja banku, w której zamiast danych na temat wielkości posiadanych środków lub zdolności kredytowej zawarto dane o innych zdarzeniach dotyczących rachunku np. wielkości obrotów."
cytat z komentarza do rozporządzenia w sprawie dokumentów pod red. W. Dzierżanowskiego.
Ale to chyba jasne że obroty mozna sobie robic niewiadomo jakie i niepotwierdzają one aktualnie posiadanych środków na koncie.
Nie spełnia warunku.
Poczytaj sierpniowy Informator UZP, strona 25-27.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → obroty na rachunku a środki na rachunku
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc