Temat: art. 4 ust. 10) pzp
Czy jest ktoś w stanie mi wytłumaczyć art. 4 ust. 10) pzp ? Moja jednostka na usługi telekomunikacyjne wydaje ok. 1000.000,- zł rocznie czy powinnam robić postepowanie o zamóiwenie czy mogę zastosować art. 4 ust. 10 ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → art. 4 ust. 10) pzp
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy jest ktoś w stanie mi wytłumaczyć art. 4 ust. 10) pzp ? Moja jednostka na usługi telekomunikacyjne wydaje ok. 1000.000,- zł rocznie czy powinnam robić postepowanie o zamóiwenie czy mogę zastosować art. 4 ust. 10 ?
W art 4.10 możemy przeczytać " zamówień udzielanych przez podmioty" - nie podmiotom. A czy powinnaś robić postępowanie? Zależy jaką masz podpisaną umowę. Jak na czas nieokreślony to nie, bo zamówienie już jest udzielone.
A jak jest trakotowany każdy aneks do umowy z Telekomunikacją Polską, bo umowę mamy podpisaną do 2008 r., ale ciagle są nowe potrzeby podłanczania nowych tel. więc jak je traktować??
Wszelkie zmiany , nawet gdy mamy umowę na czas nieokreślony powodują że musisz zastosować pzp.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → art. 4 ust. 10) pzp
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc