Temat: Przetarg na dostawę produktów żywnościowych
nie bardzo wiem jak przygotować się do takiego Przetargu. Czy ktoś robił taki Przetarg i mółby mi podpowiedzieć jak najlepiej się za to zabrać?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → SWZ → Przetarg na dostawę produktów żywnościowych
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie bardzo wiem jak przygotować się do takiego Przetargu. Czy ktoś robił taki Przetarg i mółby mi podpowiedzieć jak najlepiej się za to zabrać?
To znaczy ??. Bardzo ogólnie piszesz. Zabrać najlepiej, to opisać porządnie przedmiot zamówienia. Co to znaczy dostawa o Ciebie?. Jednorazowa dostawa?. Cykliczne dostawy?. Coś więcej może ...
Pozdrawiam
Jak się zabrać?
No, może najpierw ocenić, na ile jest prawdobodobne przekroczenie progu 14000 euro.
Jeśli duże, to zastanowić się, czy sami chcecie radzić sobie, czy zechcecie zatrudnić fachowca/ów z większą wprawą. W tym drugim przypadku raczej wiadomo co dalej, a w pierwszym, to nie da rady wszystkiego w tym poście.
chcielibyśmy cykliczne dostawy. Zastanawiam się na jakie części rozbić to zamówienie i jak dokładnie opisać przedmiot zamówienia. Jeśli ktoś byłby tak miły i podesłał mi swoją SIWZ to byłabym wdzięczna. agula1242@onet.pl
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → SWZ → Przetarg na dostawę produktów żywnościowych
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc