Temat: DOKUMETACJA:(((
unieważniłam przetarg:( i teraz zastanawiam się jakie druki musze uzupełnić?prosze o pomoc i dziękuję z góry za szybką odpowiedź!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Dokumentowanie zamówień publicznych → DOKUMETACJA:(((
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
unieważniłam przetarg:( i teraz zastanawiam się jakie druki musze uzupełnić?prosze o pomoc i dziękuję z góry za szybką odpowiedź!!
Cóż za dużo informacji to nie podałaś...
Wypadałoby napisać czy unieważnienie przed otwarciem ofert czy po, czy były oferty czy nie było, jaka podstawa unieważnienia.
Jeśli po otwarciu to wziąć część szczegółową protokołu i jadąc punkt po punkcie odnosić do powyższego
Unieważnienie po otwarciu podstawa art. 93 ust 7 były dwie oferty!! Myślę, że komisyjne protokoły i dokumenty muszę zrobić:(a co z resztą????
Unieważnienie po otwarciu podstawa art. 93 ust 7 były dwie oferty!! Myślę, że komisyjne protokoły i dokumenty muszę zrobić:(a co z resztą????
chyba 93 ust. 1 pkt. 7! ale co mają do tego wówczas te dwie oferty. Dobrze myślisz, komisyjne protokoły -tak, dokumenty - tak, ale o jaką resztę Ci chodzi, nie wiem. Na pewno przy uniewaznieniu na podstawie tej przeslanki musisz podać uzasadnienie faktyczne skutkujące zawarciem nieważnej umowy czyli odniesienie do art. 146 ust. 1
powodzenia
nora
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Dokumentowanie zamówień publicznych → DOKUMETACJA:(((
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc