1

Temat: Szkolenia :-))

Wybieram się na szkolenie 10 maja do Rzeszowa. Ciekawa jestem, czy jeszcze ktos z Was się tam bedzie szkolić? smile

2

Odp: Szkolenia :-))

a, co to za szkolenie? jeżeli z Pzp, to dodaj kto jest wykładowcą.. wink

nora

3

Prowadzi Jacek Jerka (nie znam tego Pana - jeszcze :-)), a tytuł szkolenia "Nowelizacja w systemie zamówień publicznych. Wpływ zmian na sposób prowadzenia procedur."

4

Hmm, ja też nie znam tego Pana a co do szkoleń to mam 2 stałe kryteria ofert:
- szkolący (jeżdże do wybranych, znanych mi specjalistów) - 60%
- miejsce szkolenia (Rzeszów odpada w przedbiegach wink ) - 40%

5

marko  a zdradz nam twoje kryterium 60% smile

6

Chciałem Ci wysłać maila zgodnie z życzeniem ale cosik nie działa...
Publicznie nie powiem tongue

7

Ja też mam ulubionego wykładowcę, ale jak ostatnio zajrzałam do swojej teczki akt osobowych :-)) i zobaczyłam kilkanaście takich samych zaświadczeń o udziale w szkoleniu smile od tego samego Pana to pomyślałam, że moze warto dać szansę innym.
A ja akurat do Rzeszowa mam blisko :-)).

8

Marko napisał/a:

Chciałem Ci wysłać maila zgodnie z życzeniem ale cosik nie działa...
Publicznie nie powiem tongue

moj mail "nick" + @wp.pl

niestety chyba mailowanie nie dziala na tej stronie

9

A do Wawki nikt się nie wybiera kiedyś na jakieś...szkolenie? wink

10

Nieeeee, ja sie wybieram do zakopca albo do mikołajek po nowelizacji na jakieś 3-4 dni. Złożyłem już w firmie szkoleniowej stosowny wniosek o organizacje takowych warsztatów - tu lub tu i oczywiście z ulubionym fachowcem wink

11

Marko, a jakiego masz "ulubieńca" w zakresie robót budowlanych? Ja osobiście polecam Pana "Ż" smile

12

Kornelia napisał/a:

Prowadzi Jacek Jerka (nie znam tego Pana - jeszcze :-)), a tytuł szkolenia "Nowelizacja w systemie zamówień publicznych. Wpływ zmian na sposób prowadzenia procedur."

a,   ... ja znam, dobry, młody prawnik. Dobry cywilista i ogromna wiedza z zakresu Pzp. Pracował w departamencie prawnym UZP. Brał udział w pracach podkomisji sejmowej nad naszą kochaną nowelą. Zresztą nie pierwszy raz. Wiedzę przekazuje w sposób dostępny, zrozumiały bez prawnego wywnętrzania się nad słuchaczami.
Po szkoleniu Kornelia wystawi mu stosowną "laurkę" wink

ale podziwiam subtelność Marko..., godna podziwu. Też jestem zdania, by każdy sam znalazł swego "guru" od Pzp. :0

nora

13

Subtelność w myśl zasady degustivus non disputandus - czyli w wolnym tłumaczeniu ze zdegustowanym sie nie dyskutuje wink;);). A nie chce żeby ktoś był zdegustowany po moim wskazaniu. Sam przecierałem szlaki i uważam to za najlepszą metode smile

14

ja też mam swojego jedynego, sprawdzonego, ulubionego. Fachura pierwszej wody, jeden z nielicznych, który przecierał szlaki szkoleń już w drugiej połowie lat 90-tych.

Tyle, że coraz rzadziej jestem na jego szkoleniach sad(....., proza życia brak czasu.

nora

15

Norko, zapewne to jakis przystojniacha o niebieskich oczkach...;) Przyznaj się łobuziaro wink

16

z tego co mowisz MARKO chyba mamy tego samego ulubienca smile tak jak mail smile WP.pl

17

jacek0707 napisał/a:

Norko, zapewne to jakis przystojniacha o niebieskich oczkach...;) Przyznaj się łobuziaro wink

Taaaaak, chyba  hmm tak oczy ma niebieskie, ale gadane ma nieziemskie, a najważniejsze, że oboje jesteśmy z tego samego miasta wink  tongue

Jacku, a Ty, jakie masz oczy roll ?

wink nora wink łobuziara

18

Zielone smile

19

smile, no nieźle. Wiem, jakie Jacek ma oczy, ale dalej nie wiem, czy spotkam kogoś z Was w Rzeszowie :-)).

20

Mnie w Wawie możesz spotkać wink

21

mnie w Rzeszowie nieeeeeeeeeee ma sad, ale tu i ówdzie bywam wink

w Wwie także zielonooki Jacku wink

Kolor oczu, jak na mężczyznę brzmi zagadkowo i tajemniczo wink)

nora

22

Hmmmm......już to kiedyś słyszałem wink
No bo ja jestem tajemniczy smile

23

Szkoda, widze, że pewnie tylko ja jestem z Podkarpacia :-)).

24

Kornelko, przekonaj pracodawcę do oddelegowania Ciebie na szkolenie do "jaskini lwa" ... Zawsze to bliżej UZP wink

25

Nie ma szans. I tak za każdym razem muszę udowadniac, że szkolenie jest mi potrzebne. Mój szef tak mnie ceni, że uważa, że już nie potzrebuję zadnych szkoleń smile.