Odp: Szkolenia :-))
Poproś go o podwyżkę
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Inne → Szkolenia :-))
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poproś go o podwyżkę
A jakie oczka ma norka?
A jakie oczka ma norka?
figlarne ..., pasujące do zieleni
nora
hmmmmm........bardzo interesujące.......;)
, jakbym wiedziała, że ten temat rozwinie się w takim kierunku, to pewnie nadałabym mu inną nazwę .
Chyba napisze do admina postulat o zmiane nazwy tegoż działu na "Poznajmy sie"
ups........się porobiło.....
czyzby rodzila sie pierwsza formumowa milosc???:) hehe
Na to wygląda .
Chyba napisze do admina postulat o zmiane nazwy tegoż działu na "Poznajmy sie"
tylko niech mi tutaj poziomów nie podnosi, nie jestem "ekspertem"
Chętnie odstąpie swój - nie jestem do niego kompletnie przywiązany, a poza tym poziom wynikający z ilości postów świadczy dokładnie o niczym, bo z pewnością nie o wiedzy na temat zamówień
Kurka, no... Odrazu tam miłość... A co zazdrośniki?!
A, mnie sie podoba każdy forumowicz, bo tu i widać i słychać, i czuć ,
a ta odrobina fantazji i luzu nawet w zamówieniach jest czasami dla higieny życia potrzebna "sztywniacy".
Kilka postów poza "publicznymi zamówieniami" są kroplą w stosunku do morza merytoryki, jaką wykazują forumowicze )
nora
P.S. Jacku, oni nie rozumieją, co to "samotnośc w sieci"
Masz rację Norko A może stworzymy jakiś czat? Wtedy dyskutowalibyśmy o problemach zamówień "prosto w oczy" (zielone i filglarne) )
P.S. Jacku, oni nie rozumieją, co to "samotnośc w sieci"
Mówimy o książce czy filmie czy 2 w 1?
Podejrzewam, że ani jedno ani drugie... Zapewne Norka miała na myśli własne, netowe "burzliwe przejścia" Skąd ja to znam...
No i wracamy do punktu wyjścia , a mianowicie do tego, że miło byłoby spotkac kogoś z Was na jakimś szkoleniu :-)).
bardzo byłoby miło, tylko jak się rozpoznamy .
Jacek ma zielone oczy, Marko lubi Mikołajki, Kornelia woli okolice Rzeszowa, ja jestem figlarna, pst. mam figlarne oczki. No więc, gdzie "postciaki" siespotkamy
nora
Złoty środek wychodzi na peronie we Włoszczowej
Ja tam sie nie trzymam kurczowo tych Mikołajek ale znowu do Rzeszowa sie zaciągnąć nie dam. Z egoistycznych pobudek zapraszam gdzieś nad morze (zatoka Gdańska, półwysep helski itp...
Nooo Marko, jestem bliziutkooooo morza od 28.04., a nawet k/ zatoki będe jechać. Może mała kawka po drodze
a, propos forumowicze. Sejm 13-tego w piątek klepnął nowelkę naszej ukochanej ustawy. Nie wszystkie uwzględniono poprawki Senatu.
Zamawiacze mogą spać spokojnie - odwołania przy wartościach unijnych,
Wykonawcy zacierają łapki - do 14 tys euro poza ustawą a zamówienia dodatkowe WR do 50%
... i szereg innych, ale te sami poczytajcie.
nora
we Włoszczowej zrobimy zjazd fan clubu forum noweprzetargi
koniecznie na stacji
nora
Figlarna.....:) Oczka znaczy się...;) To prawie jak mój głos...ponoć "roznamiętniający"
Nooo Marko, jestem bliziutkooooo morza od 28.04., a nawet k/ zatoki będe jechać. Może mała kawka po drodze
Z ogromną przyjemnością
A niech se forumowicze myslą, co chcą... Norko, moje maile do Ciebie nie dochodzą Ja potrzebuję zamienić z Tobą kilka słów (bez skojarzeń)
Marko, szczegóły w sprawie kawki bliżej terminu wyjazdy, a raczej przyjazdu...
Jacuniu, roznamiętniający , jak to Ci wraca mail do mnie. Jest nadal aktualny, sama sprawdziłam przed chwilką. Oj, chyba coś kłamcimy..., ja napisze do Ciebie i może wtedy ...;)
nora
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Inne → Szkolenia :-))
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc