26

Odp: Szkolenia :-))

Poproś go o podwyżkę wink

27

A jakie oczka ma norka? smile

28

jacek0707 napisał/a:

A jakie oczka ma norka? smile

figlarne ..., pasujące do zieleni wink

cool nora

29

hmmmmm........bardzo interesujące.......;)

30

smile, jakbym wiedziała, że ten temat rozwinie się w takim kierunku, to pewnie nadałabym mu inną nazwę smile.

31

Chyba napisze do admina postulat o zmiane nazwy tegoż działu na "Poznajmy sie" tongue

32

ups........się porobiło.....

33

czyzby rodzila sie pierwsza formumowa milosc???:) hehe

34

Na to wygląda smile.

35

Marko napisał/a:

Chyba napisze do admina postulat o zmiane nazwy tegoż działu na "Poznajmy sie" tongue

tylko niech mi tutaj poziomów nie podnosi, nie jestem "ekspertem" smile

36

Chętnie odstąpie swój - nie jestem do niego kompletnie przywiązany, a poza tym poziom wynikający z ilości postów świadczy dokładnie o niczym, bo z pewnością nie o wiedzy na temat zamówień wink

37

Kurka, no... Odrazu tam miłość... wink A co zazdrośniki?! wink

38

A, mnie sie podoba każdy forumowicz, bo tu i widać i słychać, i czuć wink,

a ta odrobina fantazji i luzu nawet w zamówieniach jest czasami dla higieny życia potrzebna "sztywniacy".

Kilka postów poza "publicznymi zamówieniami" są kroplą w stosunku do morza merytoryki, jaką wykazują forumowicze smile)

nora

P.S. Jacku, oni nie rozumieją, co to "samotnośc w sieci" wink

39 (edytowany przez jacek0707 2007-04-13 06:02:20)

Masz rację Norko smile A może stworzymy jakiś czat? Wtedy dyskutowalibyśmy o problemach zamówień "prosto w oczy" smile (zielone i filglarne) wink)

40

nora4 napisał/a:

P.S. Jacku, oni nie rozumieją, co to "samotnośc w sieci" wink

Mówimy o książce czy filmie czy 2 w 1? wink

41

Podejrzewam, że ani jedno ani drugie... Zapewne Norka miała na myśli własne, netowe "burzliwe przejścia" smile Skąd ja to znam...

42

No i wracamy do punktu wyjścia smile, a mianowicie do tego, że miło byłoby spotkac kogoś z Was na jakimś szkoleniu :-)).

43

bardzo byłoby miło, tylko jak się rozpoznamy sad.

Jacek ma zielone oczy, Marko lubi Mikołajki, Kornelia woli okolice Rzeszowa, ja jestem figlarna, pst. mam figlarne oczki. No więc, gdzie "postciaki" siespotkamy wink

nora

44

Złoty środek wychodzi na peronie we Włoszczowej wink tongue
Ja tam sie nie trzymam kurczowo tych Mikołajek ale znowu do Rzeszowa sie zaciągnąć nie dam. Z egoistycznych pobudek zapraszam gdzieś nad morze (zatoka Gdańska, półwysep helski itp... smile

45

Nooo Marko, jestem bliziutkooooo morza od 28.04., a nawet k/ zatoki będe jechać. Może mała kawka po drodze wink

a, propos forumowicze. Sejm 13-tego w piątek klepnął nowelkę naszej ukochanej ustawy. Nie wszystkie uwzględniono poprawki Senatu.
Zamawiacze mogą spać spokojnie - odwołania przy wartościach unijnych,
Wykonawcy zacierają łapki - do 14 tys euro poza ustawą a zamówienia dodatkowe WR do 50%
... i szereg innych, ale te sami poczytajcie.

smile nora

46

we Włoszczowej zrobimy zjazd fan clubu forum noweprzetargi wink

koniecznie na stacji big_smile

nora

47

Figlarna.....:) Oczka znaczy się...;) To prawie jak mój głos...ponoć "roznamiętniający" wink

48

nora4 napisał/a:

Nooo Marko, jestem bliziutkooooo morza od 28.04., a nawet k/ zatoki będe jechać. Może mała kawka po drodze wink

Z ogromną przyjemnością smile

49

A niech se forumowicze myslą, co chcą... wink Norko, moje maile do Ciebie nie dochodzą sad Ja potrzebuję zamienić z Tobą kilka słów (bez skojarzeń) smile

50

Marko, szczegóły w sprawie kawki bliżej terminu wyjazdy, a raczej przyjazdu... wink

Jacuniu, roznamiętniający cool , jak to Ci wraca mail do mnie. Jest nadal aktualny, sama sprawdziłam przed chwilką. Oj, chyba coś kłamcimy..., ja napisze do Ciebie i może wtedy ...;)

nora