Temat: szacowanie umowy zlecenie na kierownika
jak szacujecie wartosć zamówienia umowy zlecenie na np kierownika projektu unijnego czy specjaliste?
w harmonogramie mam kwotę. ale jak szacować???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Szacowanie wartości, kwoty progowe i i tryby udzielania zamówień publicznych → szacowanie umowy zlecenie na kierownika
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak szacujecie wartosć zamówienia umowy zlecenie na np kierownika projektu unijnego czy specjaliste?
w harmonogramie mam kwotę. ale jak szacować???
np. ceny rynkowe, lub zapytanie do właściwych podmiotów z podaniem zakresu i w odpowiedzi przesłanie oferty cenowej, już jest szacunek
ale własnie jakich podmiotów, jak np umowa dotyczy specjalisy ds szkoleń
Takich podmiotów jakich potrzebujesz. Zagoogluj i poszukaj specjalistów, potem to co Marcel - zapytanie, przesłanie oferty i jest szacunek.
a ja mam we wniosku o dofinansowanie wskazaną kwotę za godz. pracy tego specjalisty.
to mogę przyjąc te dane??
Możesz.
INO PROBLEM Z DATA, WNIOSEK PISANY 4,5 MIESICY TEMU I WTEDY ZOSTAŁA PRZELICZONA CENA. A WIEC NIEAKTUALNY. CO ZROBI? JAKIS PROTOKOŁ Z DNIEM, DZISIEJSZYM Z NOTATKA, ZE WZIEŁAM POD UWAGE TE KWOTY????
OCZYWISCIE STAWKA NETTO=BRUTTO PRZY TAKIEJ UMOWIE ZLECENIE.
INO PROBLEM Z DATA, WNIOSEK PISANY 4,5 MIESICY TEMU I WTEDY ZOSTAŁA PRZELICZONA CENA. A WIEC NIEAKTUALNY. CO ZROBI?
Żaden problem. Niezależnie od wniosku z mocy przepisów prawa należy po prostu na nowo ustalić wartość zamówienia, forma i kwota są tu mało istotne, ważniejszy może być ewentualny obowiązek podzielenia się (lub nie) nowym dokumentem z adresatem wniosku. To ostatnie trzeba sprawdzić, ale raczej nie na forum, lecz w umowie i u owego adresata.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Szacowanie wartości, kwoty progowe i i tryby udzielania zamówień publicznych → szacowanie umowy zlecenie na kierownika
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc