Temat: Nowy protokół
Mam pytanie do nowego protokołu. Jeżeli postępowanie podzielone jest na pakiety to w punkcie 2.2 Wartość należy zaznaczyć:
? zamówienia
? zamówień, których zamawiający zamierza udzielić w okresie obowiązywania umowy ramowej,
została ustalona na kwotę .................., co stanowi równowartość .....................euro,
? w tym wartość przewidywanych zamówień uzupełniających została ustalona na kwotę .......................... zł, co stanowi równowartość ..................... euro,
X jest to zamówienie udzielane w częściach, a wartość udzielanego zamówienia została ustalona na kwotę:
Pakiet 1 - 100zł, co stanowi równowartość 25 euro
Pakiet 2- 100zł, co stanowi równowartość 25 euro
itd.
czy też punkt który zaznaczyłem powyżej odnosi się tylko do zamówienia podzielonego na części i realizowanego w kilku postępowaniach
a ja w przypadku podziału na pakiety mam zaznaczyć:
X zamówienia
? zamówień, których zamawiający zamierza udzielić w okresie obowiązywania umowy ramowej,
została ustalona na kwotę: Pakiet 1 - 100zł, co stanowi równowartość 25 euro, Pakiet 2- 100zł, co stanowi równowartość 25 euro itd.
? w tym wartość przewidywanych zamówień uzupełniających została ustalona na kwotę .......................... zł, co stanowi równowartość ..................... euro,
? jest to zamówienie udzielane w częściach, a wartość udzielanego zamówienia została ustalona na kwotę ..................... zł, co stanowi równowartość ..................... euro