1

Temat: Oprogramowanie do monitorowania zamówień

Czy ktoś dysponuje może Oprogramowaniem komputerowym, które ułatwia monitorowanie realizacji zamówień pod względem ilościowym i wartościowym? Takie połączenie zamówień publicznych z działem zaopatrzenia, które ułatwi kontrolę stopnia realizacji umów w tym każdego pakietu z osobna.
Od jakiegoś czasu szukam takiego czegoś w necie i znajduję albo kontrolę wartościową do oprogramowań z typu zam. publ. albo kontrolę ilościową z typu oprogramowań magazynowych, ale 2w1 to raczej b. trudno. No i żeby cena takiego programu nie była aż tak wysoka.

2

Odp: Oprogramowanie do monitorowania zamówień

System ProPublicoEx został stworzony w celu kompleksowej obsługi zamówień publicznych zgodnie z ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2010 r. Nr 113, poz. 759, z późn. zm.). Wspomaga przygotowanie i prowadzenie oraz dokumentowanie zamówień od momentu założenia postępowania, poprzez złożenie ofert, ocenę, kończąc na odnotowaniu postępu realizacji zamówienia (ewidencja faktur). Jest wersja demo. Używamy :-) w sieci na 4 stanowiska.

3

mnie interesuje tylko realizacja podpisanych umów a ten system z tego co mi się kojarzy polega na ewidencji faktur co pozwala na monitorowanie wartości ale nie ilości zamawianych sukcesywnie towarów, czy się mylę?

4 (edytowany przez ZenonS 2011-03-16 11:45:10)

To co potrzebujesz a jest to bardzo szczegółowe, to tylko w Excelu możesz zrobić.

5

http://3w.gliwice.pl/3w_zam.php    takie coś jest ale cena jest oszałamiająco wysoka, więc szukam czegoś przystępnego cenowo smile  ale jak widzę chyba daremne poszukiwania