26

Odp: odwołanie

Niedzwiadek napisał/a:

Tak tak, jeżeli wysłał do Ciebie a nie na ul. Postępu w Warszawie to możesz spać spokojnie. A tak poważnie, to do Ciebie powinna wpłynąć kopia odwołania - czyli samo odwołanie powinno być adresowane na ul. Postępu

Tak czy siak musisz, niezależnie od tego czy odwołanie jest o.k. czy nie rozpocząć procedurę taką jakby odwołanie było "normalne" - to nie zamawiający rozstrzyga, czy odwołanie jest o.k. czy nie a KIO - o ile odwołanie tam dotarło wink

Można ewentualnie spróbować się podpytać w uzp czy otrzymali odwołanie - nie wiem czy to możliwe bo nie praktykowałem

To czy powołuje się na 181 czy na inny artykuł dla Ciebie ma znaczenie tylko w przypadku przekazywania Twojego stanowiska w tej sprawie do KIO

Pytać można - ale mnie wprowadzono w błąd odpowiedzią na takie pytanie. Pani w Departamencie Odwołań przejrzała bazę (następnego dnia po tym, kiedy odwołanie powinno trafić do KIO) i orzekła że nic nie ma. Mimo to - zgodnie z tą wypowiedzią Kolegi że:  "to nie zamawiający rozstrzyga, czy odwołanie jest o.k. czy nie a KIO - o ile odwołanie tam dotarło wink" - i pomimo tego, że do mnie też nie dotarła kopia tylko pismo zaadresowane na mnie - wszcząłem procedurę tak, jakby wpłynęło do KIO. I okazało się, że słusznie, bo pod koniec następnego dnia przyszedł faks z KIO, żeby podać informacje o wartości postępowania, bo mają odwołanie wink

27

cześć Mysza
kto odgrzewa kotleta

28

obelix napisał/a:

cześć Mysza
kto odgrzewa kotleta

jak odgrzewa to tylko kajetan.
Mysza jest na czasie!

29

Odgrzać też czasami trzeba smile

30

andrew73 napisał/a:
obelix napisał/a:

cześć Mysza
kto odgrzewa kotleta

jak odgrzewa to tylko kajetan.
Mysza jest na czasie!

co kajetan, co kajetan... wink odgrzał andrew73 wink  ja się tylko dałem nabrać, że kotlet nadal ciepły wink