1

Temat: Czy są jakies zmiany w art.5.1 -pilne

Podczas ogłoszenia na UZP ładnie informują jeśli chce się dać termin składania krótszy do składania ofert  Czy coś sie zmieniło  w art.5 .1
Czy jak stosuje usługi nieproprytetowe to dalej mogę dać krótszy termin składania ofert.

I jeszcze mam pytanie jeśłi szkolenie ma w sobie elementy np magazynie i program do obsługi magazynu , fakturowania Czy to podchodzi pod szkolenia po częsci priorytetowe ( jako usługi komputerowe i usługi z nim związane) ?

2

Odp: Czy są jakies zmiany w art.5.1 -pilne

Z tego co mi wiadomo, to do dłuższego już czasu w art. 5 ustawodawca nie grzebał, a lex mówi, że od stycznia 2010 roku artykuł się nie zmieniał wink

3

Moje ogłoszenie zawiera dwa kursy , czyli dopuszczam złożenie  ofert na kazda cześc osobno ,
cz w tych nowych ogłoszeniach nie ma czesci bo tak było w starych,
chyba nowe okulary potrzebuję bo tego nie widze

4

miłka o częściach mówi art. 2 pkt. 6 i dodatkowo art. 6a oczywiście że zamówienie, o ile jest takie uzasadnienie i wola zamawiającego może być realizowane w częściach, a oferty można składać na każdą część osobno lub razem

5

Niedżwiadku -  Ale moje pytanie jest inne czysto techniczne  dot. samego  Ogłoszenia na UZP   
Przetarg jest jeden  a  Ogłoszenie  też jedno  , bo kiedyś jak było ogłoszenie to był zapis cześc I i wpisywało sie tam dane do czesci I, i cześc II to wpisywało się to co jest w II czesci
a teraz nie widze takie go zapisu.

6

Niedźwiadku jednak musze iśc do okulisty jak dojechałam do końca a tu się pokazały cześci,  o zgrozo - i chyba cierpliwości mi trzeba smile

7

No właśnie smile smile

8 (edytowany przez Niedzwiadek 2011-04-21 12:28:01)

No spoko ja już mam cool bo też nie dostrzegałem pewnych rzeczy wink ale zdarza się że to czasami nie wystarcza i trzeba zaglądać na forum big_smile