Odp: oświadczenie z art. 24 konsorcjum
jeżeli w innej formie z której wynika ,że oświadczenie składa lider aletylko w swoim imieniu -odrzucić
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → oświadczenie z art. 24 konsorcjum
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jeżeli w innej formie z której wynika ,że oświadczenie składa lider aletylko w swoim imieniu -odrzucić
otóż to lasy wolną rosną jedno oświadczenie wymienieni wszyscy wykonawcy podpisane przez lidera - obowiązkowo uznać
jedno oświadczenie wymieniony tylko lider i podpis tylko pełnomocnika - sorry nie mogę
jak w post 26
forma była jedna, w zamierzeniu składają oświadczenia wszyscy partnerzy konsorcjum.
Jeżeli złożone było by tylko jedno ale wymienieni wszyscy partnerzy lub chociaż zapis że złożone w imieniu konsorcjum to bym uznał.
U mnie jest tak, że każdy złożył za siebie - tylko że jeden z partnerów "dał ciała" bo w wyniku uzupełnienia, w taki sposób, że nie wykazał że spełnia warunek niepodlegania wykluczeniu na dzień składania ofert.
Tak więc mam 3 oświadczenia złożone każdy za siebie, z tym że jedno złożone błędnie - dyskwalifikacja całego konsorcjum.
ale twoje w tej chwili wyjaśnienie zawarte w poście 29 wszystko zmienia
poddaję się i nie wypowiadam się przeczytaj po kolei and 1 co napisałeś bo niestety albo czytam bez zrozumioenia albo /............
ale czego nie rozumiesz?
post nr 5 to hipotetyczna sytuacja
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → oświadczenie z art. 24 konsorcjum
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc