Odp: Problem z ofertą
no i dalej Twoim tokiem myślenia oczywiście nie była oczywista - żadasz wyjaśnienia - wyk. wyjaśnia a Ty piszesz żebyś nie uznał a na jakiej to podstawie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → Problem z ofertą
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no i dalej Twoim tokiem myślenia oczywiście nie była oczywista - żadasz wyjaśnienia - wyk. wyjaśnia a Ty piszesz żebyś nie uznał a na jakiej to podstawie?
A dlaczego mam tego zabraniać, napisałem prawdę, że można, poza tym omyłkę po wyjaśnieniach (jeżeli zachodzi możliwość), można poprawić ale nie jako oczywistą a np. "inną".
oj tam! oj tam! cosik kombinujesz ok idę z psem a potem kalacyjka do miłego - spierania
Mnie spacerek z psiakiem też czeka, nara i pozdro
my psiarze trzymajmy się razem a co masz bo ja jamnika -czkę
Ale czy można poprawić cos jako oczywista omyłkę pisarską po wyjaśnieniach?
A czyż jest zakaz? Czy po każdym wyjaśnieniu pomyłka traci automatyczne status oczywistej? Nie. Jeśli wykluczy się taki sposób, to czasem może zabraknąć w ogóle wyjścia z sytuacji i to niezbyt skomplikowanej.
Podsumowujac co można w tej sytuacji zrobić, już po złożonych wyjaśnieniach?
sami musicie ocenić po to wymagano wyjaśnień aby z nich skorzystać
A co Ty byś myszy zrobiła w naszej sytuacji? (oprócz pochlastania się:P)
Ja bym się nie pochlastał, a wywalił ofertę.
na podstawie postu 17 uznałabym oświadczenie wykonawcy czyli jego wyjaśnienie i nie odrzuciłabym tej oferty bo na takim etapie nie widzę podstaw
Ja proponuję POPRAWIĆ ofertę (najlepiej jednak jako błędy tzw. inne).
W tej chwili nie mam wątpliwości.
Dzięki za Waszą pomoc i zaangażowanie.
Omyłki zostały poprawione art. 87 ust 2 pkt 3. Pismo z długim uzasadnieniem.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → Problem z ofertą
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc