Temat: Jakie progi dla jednostki badawczo rozwojowej?
Witam Wszystkich !!
Jestem początkująca w zamówieniach bardzo proszę o informację Jakie progi dla jednostki badawczo rozwojowej? 193.000 euro?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Szacowanie wartości, kwoty progowe i i tryby udzielania zamówień publicznych → Jakie progi dla jednostki badawczo rozwojowej?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam Wszystkich !!
Jestem początkująca w zamówieniach bardzo proszę o informację Jakie progi dla jednostki badawczo rozwojowej? 193.000 euro?
Oj, chyba ten niższy...
Kto jest organem założycielskim - organ administracji rządowej czy organ administracji samorządowej (gmina, powiat czy wojwództwo samorzadowe)?. Wg mojej wiedzy tym organem jest zwykle organ administracji rządowej. A zatem dla dostaw i usług będzie to wartość zamówienia ponizej 125 000 euro a dla robót budowlanych poniżej 4.845.000 euro
Oj chyba tak 125000
aczkolwiek pojawia się wątpliwość jak Karol wskazał
co do statusu bo wydaje się, że jbr podpada po "inne państwowe jednostki organizacyjne", jeżeli tak, to faktycznie 193000
Dzięki za wszystkie podpowiedzi
Jednostki badawczo-rozwojowe są zamawiającymi zgodnie z art.3 ust.1 pkt.3 PZP
to wydaje mi się że będzie 193000
no ładnie a pisze że jest początkująca oczywiście że 193000, Wy nawet nie jesteście jsfp, a ze 125000 korzystają tylko jsfp (ale nie wszystkie, jak wskazał Karol)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Szacowanie wartości, kwoty progowe i i tryby udzielania zamówień publicznych → Jakie progi dla jednostki badawczo rozwojowej?
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc