Temat: Dokumentowanie zamieszczenia informacji na tablicy ogłoszeń
W jaki sposób dokumetujecie Państwo fakt zamieszenia informacji czy ogłoszenia na tablicy ogłoszeń w siedzibie Zamawiającego????
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Dokumentowanie zamówień publicznych → Dokumentowanie zamieszczenia informacji na tablicy ogłoszeń
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W jaki sposób dokumetujecie Państwo fakt zamieszenia informacji czy ogłoszenia na tablicy ogłoszeń w siedzibie Zamawiającego????
dziury w rogach kartek na których jest to ogłoszenie.
... cienie na kartce po magnesach
Nie wiem czy ty wystarczy przy kontroli uprzedniej Prezesa, wysyłam przecież kopie dokumentów
... dobrym sposobem są też fotki
Tak własnie robię.
Moim zdaniem na odwrocie ogłoszenia zamieściź następujący zapis: "Ogłoszenie wywieszone było na tablicy ogłoszeń .................................... od dnia .............. do dnia .............".
podpis pracownika
.................................
Tak własnie robię.
to o fotkach to żart czy na serio???
Jeżeli chodzi o mnie - to wszystkie moje posty powyzej były żartem.
Moim zdaniem na odwrocie ogłoszenia zamieściź następujący zapis: "Ogłoszenie wywieszone było na tablicy ogłoszeń .................................... od dnia .............. do dnia .............".
podpis pracownika
.................................
Moim zdaniem - mozna jak wyżej, ale nie ma takiego obowiązku. Nie musisz tego faktu udokumentowywać.
Nie to do Ulity. Ze Ty Miras lubisz sobie czasem jaja porobic to juz na tyle zdążyłem Twój styl rozpoznać
Ulita- 1 zdjęcie nie wystarczy, muszą być przynajmniej dwa - pierwszego i ostatniego dnia, a najlepiej tyle ile dni wisi ogłoszenie.
Jak dokumentujesz, że ogłoszenie wisi cały czas? Prezes może pomyśleć, że powiesiłaś je tylko na czas zrobienia fotki.
Ulita- 1 zdjęcie nie wystarczy, muszą być przynajmniej dwa - pierwszego i ostatniego dnia, a najlepiej tyle ile dni wisi ogłoszenie.
Jak dokumentujesz, że ogłoszenie wisi cały czas? Prezes może pomyśleć, że powiesiłaś je tylko na czas zrobienia fotki.
No fakt, nie pomyślelismy o tym. Jedyne rozwiaązanie to kamera 24 h i to przez autoryzowanego przez UZP operatora.
psz napisał/a:Ulita- 1 zdjęcie nie wystarczy, muszą być przynajmniej dwa - pierwszego i ostatniego dnia, a najlepiej tyle ile dni wisi ogłoszenie.
No fakt, nie pomyślelismy o tym. Jedyne rozwiaązanie to kamera 24 h i to przez autoryzowanego przez UZP operatora.
oszywiście , oszywiście - idę dalej się napić
responder napisał/a:psz napisał/a:Ulita- 1 zdjęcie nie wystarczy, muszą być przynajmniej dwa - pierwszego i ostatniego dnia, a najlepiej tyle ile dni wisi ogłoszenie.
oszywiście , oszywiście - idę dalej się napić
Udokumentuj napicie się !
hahaha ! w pracy jestem a tak naprawdę to nie piję to było usprawiedliwienie do " oszywiscie"
Zawsze mozna powiedzieć, że wszystko napisane jest w PROTOKOLE.
2. Ogłoszenie o zamówieniu zostało zamieszczone w siedzibie zamawiającego ? w miejscu: ???................................................................................ od dnia ......? ?. r. do dnia ......???. r.
teraz się mówi - asienaebaem
teraz się mówi - asienaebaem
hehehehe
psz napisał/a:teraz się mówi - asienaebaem
hehehehe
hihi
widać, że dziś wszyscy zmęczeni po ciężkim tygodni - w końcu piątek huraaaaaaaa
Darek W. napisał/a:psz napisał/a:teraz się mówi - asienaebaem
hehehehe
hihi
widać, że dziś wszyscy zmęczeni po ciężkim tygodni - w końcu piątek huraaaaaaaa
Prawda - to na zdrowie !
Na zdrowie
Na zdrowie i smacznego!
witam,
mam pytanie co robocie z kopertami w których wpłynęły oferty? dołączacie do całej dokumentacji ?
Gniotę jak śmieci, miażdżę ręką i nogą, potem robię konkurs rzutów do śmietnika.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Dokumentowanie zamówień publicznych → Dokumentowanie zamieszczenia informacji na tablicy ogłoszeń
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc