1

Temat: niezły pasztet

Co zrobilibyście w takiej sytuacji? - wezwałem wykonawców do uzupełnienia dokumentów wyznaczając naprawdę długi termin  i poszedłem na urlop. Po powrocie zastałem dokumenty uzupełnione przez jednego W, pozostali dwaj nic nie dosłali. Wczoraj poszło zawiadomienie o wyborze oferty z informacją o wykluczeniu tych dwóch i odrzuceniu ich ofert. A dzisiaj cudownie odnajdują się dwie koperty zawierające uzupełnione przez nich dokumenty, których nikt nie raczył zarejestrować, więc śladu w dzienniku korespondencji nie było. Co robić, pisać sprostowanie zawiadomienia? z uzasadnieniem że w firmie jest burdel?

2

Odp: niezły pasztet

Eeee zamiast burdel  napisz "artystyczny nieład" smile. Musiśz to sprostować chyba że KIO ma to za Was zrobić.

3

Powtórzenie czynności- tak mi się wydaje, ponowna ocena ofert i wybór.
zmieni to coś w ukłądzie wygranych w przetargu?

4

No tak nieład i nierząd , no cóż trzeba się uderzyć w piersi i przyznać chyba ,że złożyli bez potwierdzenia i wtedy iść w zaparte ................. ale nie radzę

5

Bitter napisał/a:

zmieni to coś w ukłądzie wygranych w przetargu?

Nie zmieni, sprawa dotyczy 3. i 5. w kolejności; 3. i tak byłby wykluczony (ale z innym uzasadnieniem), natomiast 5. byłby oceniany.

6

istnieje niebezpieczeństwo, że 5 może się odwołać !

7

To chyba spokojnie ponowiłbym ocenę. Trzeba by było też mieć jakiś papierek, że uzupełnienia wpłyneły w terminie

8

Czynność do powtórzenia.

9

lzmiuw napisał/a:

burdel?

- w tym ARCHEO smile. Jak poprzednicy.