Temat: zamóiwenia częściowe
czasem zadaję głupie pytania i pewno to też będzie z tej kategorii:
właśnie przygotowuję pierwsze postępowanie na składanie ofert częściowych, trochę się obawiam bo to pierwszy raz w mojej dotychczasowej pracy (i wogóle w mojej instytucji:)). Oferty czesiowe wykonawcy mogą składać na jedno lub dwa zadania. chodzi o warunki udziału w postępowaniu: zadania są identyczne tyle tylko że na różnym obszarze (dwie inne gminy). Postawiłam warunek posiadania odpowiedniego sprzętu np. GPS, urządzenia pomiarowe, komputery oprogramowanie - nie stawiałam różnych warunków dla poszczególnych zadań bo to chyba byłoby bezsensu skoro potrzeba tyle samo narzędzi, komputerów, tyle samo osób z uprawnieniami itp. Może być tak że wykonawca złoży ofertę na dwa zadania. Jeśli chodzi o warunki to załącza jeden komplet dokumentów? Jak chciałam 3 osoby z uprawnieniami geodezyjnymi to przedstawia mi 3 osoby nie 6? Chodzi mi o to że skoro nie rozróżniałam warunków dla poszczególnych zadań to wykonawca składa jeden komplet dokumentów z tymże ja rozpatruje dokumenty dla każdej części oddzielenie? czy ja dobrze wogóle myślę w tym przypadku???