1

Temat: zmiana ogłoszenia o zamówieniu

dokonałem zmiany siwz, z jednoczesną zmianą ogłoszenia o zamówieniu, ale się okazało, że zapomniałem o wprowadzeniu jeszcze jeden zmiany w ogłoszeniu o zamówieniu (w tym załączniku dot. ofert częściowych).
czy dokonać jeszcze raz zmiany ogłoszenia o zamówieniu.?
W konsekwencji będę miał dwa ogłoszenia o  zamianie ogłoszenia.

2

Odp: zmiana ogłoszenia o zamówieniu

tak zmień jak trzeba to nic że to druga zmiana ale pamiętaj że w zmianie wpisujesz nr z pierwszego ogłoszenia.

3

czyli w tych dwóch ogłoszeniach o zmianie ogłoszenia wpisuję - jeden ten sam numer z ogłoszenia o zamówieniu (tego pierwotnego) ?

4

Zawsze pierwotne ogłoszenie jest najważniejsze.

5

jeżeli w związku ze zmianą siwz i opublikowaniem ogłoszenia o zmianie ogłoszenia, dokonałem przesunięcia TSO,  to w tym drugim ogłoszeniu o zmianie ogłoszenia  już nie muszę dokonywać zmiany TSO ?
(drugie ogłoszenie o zmianie ogłoszenia wysłane tego samego dnia co pierwsze ogłoszenie o zmianie ogłoszenia - zaraz po zauważeniu błędu w tym pierwszym ogł. o zmianie)

6

zmiana tso to nie automat! sam musisz zadecydować , moja decyzja byłaby drugi raz nie przedłużać - przecież zmianę dokonano w minimalnym przedziale czasowym

7

myszy1953 napisał/a:

zmiana tso to nie automat! sam musisz zadecydować , moja decyzja byłaby drugi raz nie przedłużać - przecież zmianę dokonano w minimalnym przedziale czasowym

dokładnie w minimalny przedziale czasowym - około 1 godziny pomiędzy dwoma ogłoszeniami smile
zmianę TSO przewidziałem w pierwszym ogłoszeniu o zminanie ogłoszenia, tak więc drugi raz TSO nie będę przesuwał smile

8

Nie przesuwaj, już to zrobiłeś wcześniej, chyba że przesuniesz o jedną godzinę smile

9

http://www.noweprzetargi.pl/forum/viewtopic.php?id=8727

10

jak się robi zmianę ogłoszenia w BZP w zakresie zmiany tSO, po nowelizacji,