Temat: Cena oferty taka sama jak miesięczny ryczałt
Wykonawca złożył ofertę i podał cenę za wykonanie całości zamówienia (1 rok) taką samą jak informacyjnie podany w ofercie miesięczny ryczałt dla celów rozliczeniowych - co z tym zrobić?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → Cena oferty taka sama jak miesięczny ryczałt
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wykonawca złożył ofertę i podał cenę za wykonanie całości zamówienia (1 rok) taką samą jak informacyjnie podany w ofercie miesięczny ryczałt dla celów rozliczeniowych - co z tym zrobić?
Chyba wyjaśnić jak to możliwe. Ja akurat nie rozumiem - pomyłka? czy chce zrobić w miesiąc? czy tylko rozliczyć 1 miesiąc? jak to się ma do specyfikacji? ... no nie rozumiem nic.
Tak sobie myślę, że może zastosowałabym art. 87 ust. 2 pkt 3, ponieważ w siwz wskazany był czas realizacji zamówienia. Pomnożę wskazaną wartość miesięczną przez liczbę miesięcy i będe miała wartość oferty za cały okres realizacji zamówienia. Jeżeli nie będzie się to wykonawcy podobało, może w terminie 3 dni się na to nie zgodzić. Dodam jeszcze, że jedynym kryterium jest cena i po zastosowaniu tego działania ta oferta będzie najkorzystniejsza. Proszę o Wasze sugestie.
myślę, że spokojnie można to poprawić.
kiedyś też mi się zdarzyło, że chciałem kwote na miesiąc i za całość zamówienia, a tylko wpisali mi za miesiąc
wiec teraz w formularzu ofertowym mam opisane jak dla dzieci, zeby sie nie pomylił ktoś
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → Cena oferty taka sama jak miesięczny ryczałt
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc