Temat: mateirały promocyjne
Jestem ciekawa jaki u Was jest podział przy planowaniu wydatków na materiały promocyjne,.gadżety, usługi druku itp.Może ktoś z Was się podzieli informacją?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Szacowanie wartości, kwoty progowe i i tryby udzielania zamówień publicznych → mateirały promocyjne
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jestem ciekawa jaki u Was jest podział przy planowaniu wydatków na materiały promocyjne,.gadżety, usługi druku itp.Może ktoś z Was się podzieli informacją?
Jak jest poprsawnie nie wiem . Kiedy miałem podobny problem sporządziłem liste materiałów promocyjnych które mieliśmy w danym roku zamówic, nastepnie kilka telefonówdo losowo wybranych agencji reklamowych z regionu. Pytanie czy zrobicie nam to, to, tamto siamto itp. Przewaga odpowiedzi twierdzącyh= szacowanie łączne materiałów, jesli wiekszość odpowiedziała na jeden z produktów tego nie to to wyrzucałem i szacowałem osobno. Fakt u nas nie ma dużej "rozmaitości" zamawianego asortymentu promocyjnego. Pozdrawiam.
U mnie wszelkie zakupy gadżetów, typu pendrive, długopisy etc. wszystko co powoduje konieczność naniesienia logosów jest skategoryzowana jako dostawa materiałów promocyjnych. Zaś druk plakatów, ulotek, publikacji - usługa drukowania.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc