Temat: ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
W związku z pytaniami dokonałem zmiany siwz i zmiany ogłoszenia jednak po opublikowaniu ogłoszenia o zmianie ogłoszenia okazało się, że jest jeszcze jedno pismo innego wykonawcy z pytaniami. Odpowiedź na pytania złożone przez drugiego wykonawcę rodzi konieczność dokonania powtórnej zmiany ogłoszenia.
Ty oto sposobem w ciągu jednego dnia publikuję 2 ogłoszenia o zmianie ogłoszenia.
I tu pytanie.
W pierwszym ogłoszeniu o zmianie ogłoszenia dokonałem zmiany 3 pozycji asortymentowych przedmiotu zamówienia (pomimo zmiany 3 pozycji wkleiłem całość asortymentu z uwzględnieniem zmiany). W związku z tym, że zmiana dotyczy przedmiotu zamówienia dokonałem również przesunięcia TSO.
W drugi ogłoszeniu o zmianie ogłoszenia znowu dokonuję zamiany kilku pozycji asortymentu.
W treści I ogłoszenia zmieniam kilka pozycji, w treści II zmieniam kolejne (publikując całość wykazu)
Czy to drugie ogłoszenie o zmianie ogłoszenia powinno uwzględniać zmiany dokonane tym pierwszym ogłoszeniem?
Wydaje mi się, że nie skoro i tak dokonuję zmiany w ogłoszeniu pierwotnym, a te dwa ogłoszenia należy czytać razem.