1 (edytowany przez radas 2012-05-17 11:54:21)

Temat: Apel do wszystkich forumowiczów

Nie wiem, jak było przed dniem, kiedy przyłączyłem się do waszego grona (jestem tu od niedawna) ale dzisiejszy dzień jest szczególny. Identyfikuję spadek poziomu naszych wpisów. Proszę więc wszystkich uprzejmie o adekwatne podejście do problemów, które oceniamy, tak aby nie doszło do profanacji pzp.

2 (edytowany przez obelix 2012-05-17 11:57:23)

Odp: Apel do wszystkich forumowiczów

radas napisał/a:

Nie wiem, jak było przed dniem, kiedy przyłączyłem się do waszego grona (jestem tu od niedawna) ale dzisiejszy dzień jest szczególny. Identyfikuję spadek poziomu naszych wpisów. Proszę więc wszystkich uprzejmie o adekwatne podejście do problemów, które oceniamy, tak aby nie doszło do profanacji pzp.

chodzi o zadawane pytanie czy udzielane odpowiedzi big_smile

3

Forumowicze wyrażają tylko swoje poglądy. Próbujemy sobie nawzajem pomóc. Prowadzimy bardzo ciekawe dyskusje- choć nie zawsze się zgadzamy to

SZANUJEMY SWOJE POGLĄDY

Pozdrawiam

4

Dokładnie i nikogo nie chcemy urazić

5

Zarówno pytania jak i odpowiedzi są rozbieżne, tak jak rozbieżna jest cała ustawa.

6

Z racji tego, że dopiero zaczynam ZP moje pytania lub poglądy na sprawę mogą się okazać nieprecyzyjne za co z góry przepraszam, ale staram się jak mogę smile

7

Trochę dziwi mnie ten apel, gdyby wszystko było jasne a odpowiedzi zgodne to forum nie było by nam potrzebne.

8

radas napisał/a:

Identyfikuję spadek poziomu naszych wpisów. Proszę więc wszystkich uprzejmie o adekwatne podejście do problemów, które oceniamy, tak aby nie doszło do profanacji pzp.

REWELACJA big_smile

9

wg mnie nawet najprostsze, błahe pytanie ma sens jeżeli można w ten sposób zapobiec popełnieniu fatalnej pomyłki

10

Dziękuję za odzew. No i żeby nie było ... też jestem zdania, że nie ma głupich pytań, no to co, jedziemy dalej z tym koksem, czego się w końcu nie robi dla zamówień publicznych :)i=)

11

radas napisał/a:

Dziękuję za odzew. No i żeby nie było ... też jestem zdania, że nie ma głupich pytań, no to co, jedziemy dalej z tym koksem, czego się w końcu nie robi dla zamówień publicznych :)i=)

Nie pytaj co Ty możesz zrobić dla Pzp, lecz co Pzp może zrobić dla Ciebie ! smile

12

Darek W. napisał/a:

Nie pytaj co Ty możesz zrobić dla Pzp, lecz co Pzp może zrobić dla Ciebie ! smile

Ja napisałbym odwrotnie wink