Temat: Leasing finansowy na dostawę
Witam, robię przetarg na dostawę ładowarki w formie Leasingu finansowego. Przetarg będzie nieograniczony tylko mam problem czy to będzie dostawa czy usługa ???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → Leasing finansowy na dostawę
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, robię przetarg na dostawę ładowarki w formie Leasingu finansowego. Przetarg będzie nieograniczony tylko mam problem czy to będzie dostawa czy usługa ???
Kwalifikacja rodzaju zamówienia zależy od tego, co jest (zasadniczym) przedmiotem zamówienia.
Witam, robię przetarg na dostawę
Chyba dostawa
Na pewno dostawa - art. 2 pkt 2 Pzp
Na pewno dostawa - art. 2 pkt 2 Pzp
Nie jest to takie jednoznaczne - CPV 66114000-2
To jeszcze jedno pytanie bo księgowa kazała mi wpisać w SIWZ:"leasing finansowy lub sprzedaż na raty". Czy taka forma jest dopuszczalna ? Jak ja zamieszczę choćby wzór umowy jak leasing jednak się trochę różni od sprzedaży ratalnej.
Jest to dostawa.
Jest to dostawa.
Teraz pełna zgoda.
Ale powyżej pewny nie byłeś?
No ale wiadomo już jaki jest zamiar zamawiającego (dostawa ładowarki i leasing jako jeden wspólny przedmiot zamówienia w jednym postępowaniu)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → Leasing finansowy na dostawę
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc