Temat: ORLIK
Czy ktoś z Was sporządzal siwz na ORLIKA ? POMÓŻCIE bo jestem bliska obłędu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → SWZ → ORLIK
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktoś z Was sporządzal siwz na ORLIKA ? POMÓŻCIE bo jestem bliska obłędu
Robiłem, co trzeba?
siwz +wzór umowy bo mamy wzorcową , ministerialną ale ona taka jakaś dziwna jest! podaję skrzynkę zampubl@yahoo.pl
dzięki z góry
No dobra, ale ja też na takich pracowałem, więc nie wiem co potrzeba?, i tak musisz się ich ściśle trzymać!
no ja mam gotową ale .......... i chcę porównać z kimś kto już przechodził zagadnienie
Jak trzymałaś się wytycznych to na pewno masz ok, chyba że jakiś punkt. sprawia problem?
Warunek :
przynajmniej 1 osobą posiadającą doświadczenie w kierowaniu co najmniej jedną robotą budowlaną polegającą na budowie boiska piłkarskiego z nawierzchnią z trawy syntetycznej lub z nawierzchnią poliuretanową, która będzie brała udział w realizacji przedmiotu zamówienia;
mamy wątpliwości
ŻĄDAŁEŚ
Autoryzacja producenta trawy syntetycznej, wystawiona dla wykonawcy na realizowaną inwestycję wraz z potwierdzeniem gwarancji udzielonej przez producenta na tę nawierzchnię.
Dokładnie tak myszko, poza tym powiem szczerze i na pewno nie tylko ja, że SIWZ nie jest idealna i ma pewne brzydkie babole, no ale jak mus to mus, było nawet głośno swego czasu że SIWZ ograniczała konkurencję itp., poza tym pamiętaj że autoryzacja ma być dla Wykonawcy bo z tym były różne przeboje.
dzięki ! a jeszcze jedno próbki 50x50
Heh, mam je do tej pory w szafie !!!!, planuję wyłożyć nimi biuro
poza tym, na niewiele się zdają, jeżeli chodzi o ocenę.
jak 10 złoży to można sobie loggię wyłożyć i euro 2013 zrobić
Można, można
i Mucha nie siada
pytanie pilne! do tych co sa po Orliku
dostalam zapytanie do siwz ze w opsie technicznym budowlanym jest okreslone wypelnienie boiska z trawy syntetycznej granulatem EPDM, natomiast nie ma mowy o tym w SIWZ przy piłce nożne( jest tylko wbrany wariant I czyli wysokosc wlokna ..wypelnienie traw zgodnie z badaniem specjalist. laboratorium np. Labosport lub ISA-Sport lub Sports labs Ltd)
i wykonawca wymaga potwierdzenia tego wymogu odnosnie rodzaju granulatu
Czy w wyjasnieniach siwz wystarczy ze napisze ze wypen8ienie trawy ma byc zgodne z siwz i z dokumentacja projektową?
... a jednak wystartowaliście z tym przetargiem - oj będzie się działo (sic!)
a dlaczego mielismy nie wystartowac?
radas odpwiedz tez na powyższe zapytanie plis
ale ja nie maczałem palców w Orliku tylko Marcel, który woli o tym chyba jak najszybciej zapomnieć
ah to przepraszam, myslalam ze robiles tez
Sorki że wcześniej nie odpowiedziałem, ale wszystko ma być zgodnie z projektem, tym bardziej że orlik to ryczał.
Zgoda, przy okazji przypomnę, że projekt to zawsze nierozłączny element SIWZ, czyli krótko mówiąc projekt to SIWZ i jakoś nie umiemy odróżnić SIWZ od... SIWZ
dzięki Marcel
Marcel-w jednej ofercie brak próbki, wzywam do uzupełnienia?
a tak na marginesie-sam sobie radziłes z rozpatrzeniem wszystkich certyfikatów,kart technicznych,autoryzacjami? jakaś masakra
wzywa się tych bez próbek , a techniczni ! niech się wypowiedzą
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → SWZ → ORLIK
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc